Varier furniture

Veilende prisliste for Varier finner du her. Ta kontakt for pristilbud.

Peel Design: Olav Eldøy.

Et dobbelt fjærsystem sørger for bevegelse, variasjon og myke overganger mellom sittestillingene. 360° rotasjon og tre markante sitte- og hvilestillinger, gir bevegelsesfrihet og økt velvære mens du sitter.
En stol som med sin sving- og vippefunksjon innbyr til mange sittestillinger. Leveres i valgfrie stoffer/skinn og treverk/beisfarger. Str: B81, D81, H113-123cm.

 
Planet
 

Human Design Explorer

Bli borte i ditt eget univers med Planet. Den tidløse stolen har en innbydende form, som omslutter og trekker deg inn. Har du først landet, vil du helst bli sittende.

Stolen kretser om kroppen din og dreier deg 360 grader rundt. Len deg helt tilbake, eller len deg  frem. Stolen følger dine naturlige bevegelser og gir deg frihet til å variere mellom mange gode sittestillinger. Metallkrysset har designelementer i de valgbare tresortene bøk, eik eller valnøtt.

 

Date

Date har en skjult vippefunksjon som gjør at du har frihet til bevegelse og variasjon, og dermed til optimal sittekomfort. Den er egnet til kjøkken og spisestue såvel som til arbeids og konferansestol. Valgfritt stoff eller hud.

Se også stolene Invite og Penguin.

 

Date
Invite
Invite design :  Eldøy  med understell av tre.
Penguin
Date
Thatsit
Pendulum
Move Fame
Gravity
Actulum
Multi
Eight

Ekstreme
Thatsit i bruk
Pendulum i bruk
Multi i bruk
Actulum i bruk
Actulum i bruk
Multi i bruk
Pendulum i bruk
Peel
Peel
Planet
NyhetsbrevNyhetsbrev