Hardangerbestikk er en spennende produsent som stadig får nye priser og utmerkelser. Samarbeidet med designeren Per Finne er mye av forklringen til suksessen. Bestikket Tuva fikk i 2009 prisen Merket for God Design av Norsk Designråd. Bedriften gjør seg idag meget bemerket på eksportmarkedet. Her finner du veil. priser for Hardanger Bestikk. Eksportpris er ca 65% av denne.

Skaugum bestikk Skaugums bordkniver er smidd for å sikre en skarphet og kvalitet som ingen andre produksjonsmetoder klarer.  Kvalitetskravet er også vist i valget av rustfritt stål med 18/8-kvalitet. Her finner du veil priser og eksportpriser for Skaugumbestikk.

Bestikkene fra Norstaal i Bergen var en tidlig suksessbedrift i eksportmarkedet. Dyktige designere og høy kvalitet på stålet sikret suksess hjemme som ute.

Bestikkserien MAYA designet av Tias Eckhoff er tildelt Merket for God Design og Klassikerprisen for God Design fra Norsk Designråd er også presentert i flere industrimuseer verden rundt.  CHACO, MAYA 2000, TIKI og UNA er også vakre stålbestikk Tias Eckhoff designet.   Johan Verde er designer for CAPELANO VERDE. Wallance er designer for - AZTEC og MAGNUM  Her er link til veiledende prisliste fra Stelton. be om eksport tilbud  

Hardangerbestikk er en spennende produsent som stadig får nye priser og utmerkelser. Samarbeidet med designeren Per Finne er mye av forklringen til suksessen. Bestikket Tuva fikk i 2009 prisen Merket for God Design av Norsk Designråd.  Bedriften gjør seg idag meget bemerket på eksportmarkedet.  Her finner du veil. priser for Hardanger Bestikk. Be om pristilbud ved eksport.

Klikk på bildene slik at du får rette format på bildene.   

Skaugum bestikk hvit 18 deler sett.
Skaugum Tre -Teak
Skaugum Nature Kebony
Skaugum Passion Red
Skaugum Urban Black
Skaugum Pure white
Skaugum Tre - palisander
Norstaal Maya Design Tias Eckhoff
Norstaal Chaco Design Tias Eckhoff
Norstaal Tiki Design Tias Eckhoff
Norstaal Una Design Tias Eckhoff
Norstaal Aztec design Don Wallance
Norstaal Magnum Design Don Wallance
Norstaal Capelano Verde Design Johan Verde
Hardanger Bestikk Renessanse
Hardanger Bestikk Saga
Hardanger Bestikk Saga
Hardanger Bestikk Kongetinn
Hardanger Bestikk Lunch
Hardanger Bestikk kristin
Hardanger Bestikk Nora
Hardanger Bestikk Nina
Hardanger Bestikk Tuva , Merket for god design 2009
Hardanger Bestikk Silje
Hardanger Bestikk  Ramona
Hardanger Bestikk  Zara
Hardanger Bestikk Anita
Hardanger Bestikk Admiral
Hardanger bestikk Frida
Hardanger Bestikk Ida
Hardanger Bestikk Carina
Hardanger Bestikk Tuva
Hardanger Bestikk Mira
Hardanger Bestikk  Hedda
NyhetsbrevNyhetsbrev